افراد فقط روی مطالبی کلیک میکنند که تیتری جذاب و گیرا داشته باشد. بنابراین، ابتدا ذهن مخاطب را بخوانید و سپس تیتر را طوری بنویسید که مفهومی کلی اما کامل از موضوع مورد بحث شما داشته باشد. استفاده از ایهام، کنایه و ضربالمثلهای فارسی در کپی رایتینگ، اگرچه ممکن است در تبلیغات تلویزیونی و یا تبلیغات آفلاین و محیطی جذاب به نظر برسد، اما شاید به مذاق مشتریان آنلاین که عادت دارند به سرعت در اینترنت چرخ بزنند خوش نیاید.
با گسترش نفوذ شبکههای اجتماعی در میان مردم، سازمانها و شرکتهای بزرگ و کوچک به نقش مهم این پدیده عصر دیجیتال در تبلیغ کسب و کار خود پی بردهاند و کپیرایترها شیوههای جدیدی برای استفاده از این ابزار تبلیغاتی مدرن ابداع کردهاند.
در حین نوشتن مطلب جدید برای شبکههای اجتماعی، اغلب افراد فکر میکنند بهتر است از تمامی کلمات کلیدی و تگهای روز استفاده کنند، زیرا تصور بر این است که هر چه کلمات مورد استفاده در تیتر (عنوان) و متن بیشتر باشد، موتورهای جستجو آن را در رتبه بالاتری قرار میدهند. اما آیا تعداد کلمات بیشتر واقعا تاثیر مثبت دارد یا فقط وقت را هدر میدهد؟
محققان میگویند:
طول تیتر باید شش کلمه باشد زیراخوانندگان عموما سه کلمه اول و سه کلمه آخر تیترهارا میخوانند. بنابراین اگر میخواهید تیترعنوان شما بهطور کامل خوانده شود باید تعداد کلمات آن بیشتراز 6 کلمه نشود.
به عنوان مثال اگر میخواهید تیتر شما در گوگلپلاس (Google plus) خوانا باشد، باید آن را در یک سطر بنویسید. برای این منظورباید عنوان شما کمتر از 60 کاراکتر داشته باشد. در مواردی که تیتر موضوع نمیتواند بهطور کامل مقصود شما را برساند، یک جمله آغازین قدرتمند بنویسید. این کار باعث میشود تا خوانندگان را مجبور کنید روی گزینه بیشتر بخوانید (read more) کلیک کنند .
اگرچه نوشتن تیتر خوب با تنها 6 کلمه بسیار مشکل است، اما اگر تعداد کلمات تیتر شما بیشتر است لااقل به جذابیت و کارایی کلمات مخصوصا کلمه اول و آخر تیتر مطلب خود توجه بیشتری کنید.
عمده فعالیت من در زمینه کپیرایتینگ، مشاوره بازاریابی و تبلیغات، تدوین برندبوک، بیزنس پلن و مارکتینگ پلن و همچنین مشاوره و راهاندازی فروشگاههای اینترنتی است.
«سونیک برندینگ» یا طراحی اصوات برند شامل «سونیک لوگو» ( لوگوی صوتی یا جینگل)، طراحی صداها و افکتهای اختصاصی نرمافزار و اپلیکیشن و همچنین ساخت موسیقی برند از دیگر فعالیتهای من است.